mackovič architecture - senec
cz

projects

recent

family house

senec

The proposal emphasizes the integration of the house into the beautiful nature surrounding it. The building is a single-story house with a green roof. The principle was to divide the building into four functional "containers" (the living room, service area, corridor and bedroom). Also the facade reflects this division: each container has its own color of the cement-bonded cladding. The northern side of the house opens by means of large windows into the forest which optically forms the end of the north "sociable" garden.

photo family house 01.jpg photo family house 02.jpg photo family house 03.jpg photo family house 04.jpg photo family house 05.jpg photo family house 06.jpg photo family house 07.jpg photo family house 08.jpg photo family house 09.jpg photo family house 10.jpg