mackovič architecture - újezd nad lesy
en

projekty

aktuálně

byt

újezd nad lesy

takřka školní úloha, jak do nevelkého pokoje vměstnat zadané čtyři odlišné funkce - do oken, šachty, kuchyňské linky zasahovat nelze - principem je vložení tří nezávislých nových prvků/koutů/pokojíčků pro panenky + doplnění kuchyňského, které do stávajícího prostoru přinesou čtyři odlišné mikrosvěty - v kuchyni dotvoření světelné houby se svítící nohou i kloboukem – po vstupní stěně se plazí knihovno-televizno-květináč se zvedlou hlavou, která utváří pracovní kout pro jídelnu a obývák útulná melounově žlutá podlahová stěrka a obklad stěny, stejně barevná svítidla, křesílka i válecí sedadlo - zbývá i na centrální hrací prostor

fotka byt  01.jpg fotka byt  02.jpg fotka byt  03.jpg fotka byt  04.jpg fotka byt  05.jpg fotka byt  06.jpg fotka byt  07.jpg fotka byt  08.jpg fotka byt  09.jpg fotka byt  10.jpg fotka byt  11.jpg fotka byt  12.jpg fotka byt  13.jpg fotka byt  14.jpg